Saturday, September 27, 2014

PENGUMUMAN - LANGIT BIRU YANG SAMA


Tajuk : YANG SEPERTI DIA
Penulis : Hani Fazuha(Asalkan Dia Bahagia) &
Syeena Hamdan (Langit Biru Yang Sama)
ISBN : 978-967-0718-11-8
Harga : RM 27(Semenanjung) + postage RM 6
RM 30(Sabah Sarawak) + postage RM 10

Sinopsis :

ASALKAN DIA BAHAGIA

Dunia ini bukan hanya untuk kita dan hidup ini, bukan hanya untuk ketawa gembira.

Payahnya menjadi seorang Adira Imani apabila bahagia yang dia ada seakan tiba-tiba ditarik pergi.

Payahnya menjadi seorang Haris Aryan apabila setiap kebaikannya sering disalah erti.

Payahnya menjadi seorang Ikmal Reza apabila setiap yang dia mahu tak pernah mampu dimiliki.

Lebih payah lagi apabila cinta yang wujud di hati, harus disimpan sendiri.


LANGIT BIRU YANG SAMA

Peliknya cinta bila kita sendiri tidak tahu bagaimana ia boleh tiba-tiba ada.

Sakitnya rasa apabila kita tahu orang yang kita suka sebenarnya tidak layak untuk kita cinta.

Ainun sedar, dia bukan siapa-siapa. Walau Alzam kata ‘kita’ memandang langit yang sama, tapi bumi yang kita pijak ada bezanya.

Tapi, Alzam ada caranya yang tersendiri bagaimana untuk menjadikan Ainun hak miliknya.


***** Pembayaran Bermula hari ini sehingga 15 Okt 2014.
Yang buat pembayaran sehingga selasa( dalam tempoh 4 hari) akan dapt FM Asalkan Dia Bahagia.
Sila hubungi Admin/Ejen untuk pembelian.

* PERHATIAN untuk orang Johor Baharu. Boleh order dan bayar pada ejen. Tapi, jika anda tidak mahu bayar utk kos postage, boleh datang collect di Plaza Angsana pada 25hb Okt nnti kerana pelancaran LE ini akan dibuat dia sana(poster pelancaran akan up kemudian)

10 comments:

  1. Yeay..xsabar nak peluk novel nie..patiently waiting.. tq kak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome dear...and thanks sbb sudi beli ;)

      Delete
  2. Yeay da habis baca..best100x...hehehe..so sweet of alzam.. thanx eh kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyads....tq sudi baca...maaf atas segala kekurangan ya...

      Delete
  3. Kak....novel ni memng x kn ada lagi ke??saya baru je baca....teringn sangt nk beli tap katanya sekali cetk dn x dijual kt bookstore...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nabihah...rasanya mcm dah habis...klu nak try luck boleh juga...tny dgn IKP...LE ni mmg tak ada ulang cetak...

      Delete
    2. ooo...yeke...kalu nk tanya kena call kn? tap nape buat LE eh? sian kt orng cm saya ni...hihi

      Delete
    3. Hehehehehe...sis pun tak tahu yunk...tp asalnya cerita ni pendek aje...cuba pm ejen IKP dekat FB...cari kak mazlinda zainul abidin...

      Delete
    4. Hehehe....oook...nnt saya cari....thanks ye kak...

      Delete